Normann Copenhagen iepazīstina ar trīs jaunām, unikālām krāsām Porta sērijā

17. oktobris 2024
Normann Copenhagen iepazīstina ar trīs jaunām, unikālām krāsām Porta sērijā
Normann Copenhagen turpina ieviest jauninājumus modernā apgaismojuma jomā un tagad paplašina savu populāro Porta sēriju ar trim jaunām krāsām, tostarp sarkanu, brūnu un zaļu. Šīs elegantās krāsas papildina jau tā stilīgo un funkcionālo pārnēsājamo lampu kolekciju, kas radītas, lai iederētos jebkurā mājoklī.

Normann Copenhagen Porta lampa ir pazīstama ar savu vienkāršo, bet izsmalcināto konstrukciju. Tā sastāv no abažūra, kas balstās uz izturīga cilindriska pamatnes no ABS plastmasas, un balta akrila izkliedētāja, kas nodrošina patīkamu un vienmērīgu apgaismojumu. Tam ir silikona apkakle, kas nodrošina lampas stabilitāti uz jebkuras virsmas, padarot to īpaši elastīgu un daudzpusīgu.

Ar trim jaunajām krāsām Normann Copenhagen sniedz iespēju piešķirt interjeram personisku akcentu. Jaunais sarkanais abažūrs var kalpot kā krāsains akcents minimālisma telpā un radīt siltuma un enerģijas sajūtu. Brūnā krāsa var lieliski iederēties dabiskā un zemiskā vidē, piešķirot tai dziļumu un mieru. Zaļā versija ir kā svaiga gaisa malks, kas lieliski iederas gan modernā, gan klasiskā interjerā, radot nomierinošu atmosfēru, lai kur to izvietotu.

Porta lampa ir ne tikai skaista dizaina detaļa; tās pārnēsājamā funkcionalitāte nozīmē, ka to var viegli pārvietot un izmantot dažādās telpās pēc vajadzības. Piemēram, to var izmantot kā nakts lampu pie gultas, vasaras vakaros iznest uz dārzu vai novietot uz plaukta viesistabā, lai radītu mājīgu atmosfēru. Tā bezvadu konstrukcija ļauj to viegli pārvietot no istabas uz istabu, un, pateicoties līdz pat 20 stundu akumulatora darbības ilgumam, varat būt droši, ka tā spīdēs stundām ilgi, lai kur to lietotu.

Ar Normann jauno krāsu klāstu jūs tagad varat pielāgot Porta lampu, lai tā perfekti atbilstu jūsu stilam un mājoklim. Neatkarīgi no tā, vai jums patīk silti sarkani un brūni toņi, vai dodat priekšroku vēsākam, atsvaidzinošam zaļš tonim, Normann Copenhagen Porta lampa jūsu interjeram piešķirs gan funkcionalitāti, gan estētiku.

Skaties Normann Copenhagen jaunās un esošās Porta portatīvās galda lampas šeit.