FLOS STORIES: Philippe Starck prezentē La Plus Belle - ideālu spoguli modernam apgaismojumam

21. oktobris 2024
FLOS STORIES: Philippe Starck prezentē La Plus Belle - ideālu spoguli modernam apgaismojumam
Ikoniskais dizainers Filips Starks (Philippe Starck) ar savu jaunāko darbu “La Plus Belle” atkal ir radījis inovācijas spoguļu dizainā. Šis inovatīvais spogulis ir izstrādāts, lai nodrošinātu optimālu apgaismojumu, un tam ir izmantotas modernas tehnoloģijas un estētiska izsmalcinātība. Spogulis tika prezentēts kā daļa no Calvi Brambilla projektētā atjaunotā Flagship Store veikala, kurā ar instalāciju tika atzīmēta Starka jaunā apgaismojuma spoguļu klāsta atklāšana.

La Plus Belle ir izstrādāts tā, lai nodrošinātu vislabāko iespējamo apgaismojumu. Īpašas gaismas diodes, kas paslēptas zem optiskā silikona izkliedētāja, ir rūpīgi izvietotas, lai nodrošinātu vienmērīgu un vienmērīgu gaismas sadalījumu. Ar izcilu krāsu atveidošanas indeksu (CRI) 95 un stabilu sarkano krāsu rādītāju (R9>90) spogulis piedāvā augstākās kvalitātes apgaismojuma pieredzi. Gaisma ir ne tikai spilgta, bet arī maiga un komfortabla (2700 K), un to var regulēt, izmantojot spogulī iebūvēto regulatoru.

Spoguļa rāmis ir izgatavots no īpaši izstrādāta alumīnija sakausējuma, kas nodrošina augstu kvalitāti anodētās krāsās. La Plus Belle ir pieejams vairākās elegantās apdares krāsās, tostarp matēta zelta un vara, kā arī pulētas bronzas un dabīga alumīnija. Šīs izsmalcinātās apdares piešķir spogulim greznu izskatu, kas iederēsies jebkurā modernā interjerā.

La Plus Belle ir ne tikai estētisks, bet arī praktisks. Spoguli var viegli iekārt arī kā attēlu, pateicoties inovatīvajam sienas stiprinājuma risinājumam, kur magnētiskais stiprinājums apakšdaļā nodrošina, ka spogulis paliek stabils un drošs uz sienas.

Pateicoties ideālai tehnoloģiju un dizaina kombinācijai, La Plus Belle ir kas vairāk nekā spogulis - tas ir apgaismojums, kas pilnveido jebkuru telpu.

Pirkt La Plus Belle spoguli no Flos šeit

Oriģinālais FLOS teksts FLOS STORIES