TALA IZLAIŽ JAUNO BOWER PIEKARAMO GAISMU TRĪS KRĀSĀS

14. oktobris 2024
TALA IZLAIŽ JAUNO BOWER PIEKARAMO GAISMU TRĪS KRĀSĀS
Londonā bāzētais zīmols Tala nupat ir laidis klajā savu jauno piekariņu līniju Bower, kas pieejama trīs dažādos izmēros un krāsās. Šī debijas sērija apvieno ar rokām vērptus tērauda toņus no Jorkšīras, Apvienotajā Karalistē, ar anodēta alumīnija piekariņiem, radot modulāru sistēmu ar neskaitāmām eksponēšanas iespējām.

Bower sērijā ir trīs unikāli ekrāni, katrs ar atšķirīgu dizainu un gaismas sadalījumu. Bower C220 ir kompakts konusa formas ekrāns, kas pazīstams ar savu plāno profilu un lielo slīpumu, kas nodrošina tiešāku gaismas plūsmu. Šī lampa ir aprīkota ar Sphere III spuldzi, kas nodrošina optimālu apgaismojumu.

Bower C360 monitoram ir klasiska coolie forma, kas rada drosmīgu un uzmanību piesaistošu izskatu, vienlaikus nodrošinot vienmērīgu gaismas sadalījumu. Šī lampa ir aprīkota ar Sphere IV spuldzi, kas nodrošina vienmērīgu apgaismojumu.

Visbeidzot, Bower C600 izkliedētājs ir izteiksmīgs gaismeklis ar dramatiski zemu slīpumu un plašu diametru, kas nodrošina plašu gaismas sadalījumu zem tā. Šis gaismeklis ir aprīkots ar Oval II spuldzi, kas nodrošina plašu un ērtu apgaismojumu.

Ar Bower sēriju Tala ir izdevies radīt universālu un stilīgu apgaismojuma risinājumu, kas iederas jebkurā interjerā. Neatkarīgi no tā, vai vēlaties kompaktu un tiešu apgaismojumu, vienmērīgu un drosmīgu gaismas sadalījumu vai plašu un spilgtu gaismu, Bower sērijā ir ko piedāvāt.

Nepalaidiet garām iespēju izbaudīt šo apbrīnojamo piekariņu kolekciju no Tala. Sekojiet zemāk esošajai saitei, lai apskatītu vairāk zīmola produktu un atrastu ideālo Bower piekariņu savam mājoklim.

Atrodiet savu iecienītāko Bower piekariņu šeit!