In Vitro by Philippe Starck - Elegance un brīvība āra apgaismojumā

27. jūlijs 2024
In Vitro by Philippe Starck - Elegance un brīvība āra apgaismojumā
Slavenais franču rūpnieciskais dizainers Filips Starks (Philippe Starck) ir papildinājis savu In Vitro kolekciju ar jaunu portatīvo lampu In Vitro Unplugged. Šis papildinājums āra apgaismojumam rada maģisku atmosfēru ar luminiscējošu stikla lodīšu sēriju, kas iedegas kā tīri arhitektoniski gaismas apjomi.

In Vitro Unplugged ir veidota tā, lai sekotu jums, lai kurp jūs dotos, padarot to par lielisku pavadoni mājīgiem vakariem un stilīgu papildinājumu jūsu mājai dienas gaišajā laikā. Lampa nesver gandrīz neko, un tai ir krāsains silikona rokturis, kas atvieglo tās pārvietošanu no vietas uz vietu. Nav nepieciešami vadi vai kontaktdakšas, kas nodrošina pilnīgu pārvietošanās brīvību un elastību.

Lampa ir pieejama septiņās dažādās krāsās: baltā, meža zaļā, gaiši zaļā, tumši brūnā, terakotas, melnā un antracīta krāsā. Šī dizaina daudzveidība ļauj pielāgot lampu jebkurai gaumei un interjera stilam.

Filips Starks raksturo savu In Vitro redzējumu ar šādiem vārdiem: <"Jau kopš seniem laikiem spuldzīte ir bijusi aizsargāta ar stikla kupolu. Šodien tas izzudis par labu pašai gaismai. Tā ir poētiska un sirreāla ideja par dematerializētu arhitektūras apgaismojumu un atmiņas par telpu, ko aizņem gaisma.".

In Vitro Unplugged gaisma ir maiga un izkliedēta, bez spēcīgiem kontrastiem, pateicoties modernajai Edge Lighting tehnoloģijai. Šeit punktveida gaismas diodes paslēpj opalescējošs difuzors, kas izlīdzina gaismu.

Kolekcijā ir arī vairāki uzstādīšanas veidi: Kolonnu versijas var viegli piestiprināt pie jebkuras virsmas, savukārt piekaramie modeļi integrē strāvas kabeli lampas dizainā, nodrošinot elegantu izskatu. In Vitro Rod versija, kas pieejama divos izmēros, piedāvā stingru piekarināšanas sistēmu, kas saglabā In Vitro sērijas raksturīgo iekapsulēto gaismas dizainu.

Filipa Starka In Vitro kolekcija ar savu progresīvo dizainu un funkcionalitāti turpina noteikt jaunus standartus mūsdienu āra apgaismojumam.

Skaties visu Flos In Vitro klāstu šeit

Oriģinālais FLOS teksts FLOS STORIES