Dizains satiekas ar kosmosu Elara kulonā no itāļu Lodes

22. jūlijs 2024
Dizains satiekas ar kosmosu Elara kulonā no itāļu Lodes
Iedvesmojoties no brīnumainā planētu orbītu un savstarpēji mijiedarbojošos debesu ķermeņu visuma, slovēņu rūpnieciskā dizainere Nika Zupanc savu jaunāko lampas dizainu ir pacēlusi līdz jaunām kosmiskām virsotnēm. Ar savu skaisto gredzenu un sfēru savienību Elara piekariņš veido harmonisku veselumu un papildina astrālo tēmu ar savu peldošo struktūru, kas aizņem interjera telpu ar tādu pašu nepielūdzamu graciozitāti kā mēness un planētas kosmosā. Kopš Ļubļanas Dizaina skolas absolvēšanas 2000. gadā Zupanc ir radījis skaistus un labi izstrādātus darbus dažādiem uzņēmumiem, tostarp itāļu apgaismojuma ražotājam Lodes, kuram ir vairāk nekā 70 gadu pieredze apgaismojuma jomā. Vairāk Nika Zupanc dizainparaugu varat atrast pat šeit.

Elāra ir gan Dzeusa valdniece grieķu mitoloģijā, gan astronomiski astronomiski astotais lielākais Jupitera mēness. Nosaukums lieliski sader ar astrālo tēmu, kas raksturo katru Elara kulona dizaina detaļu. Tas izpaužas plānajos un pilnīgi regulārajos metāla gredzenos, kas veido skaistu pārklāšanos lampas centrā. Vertikālā gredzena apakšējais punkts ir aprīkots ar sfērisku elementu - kā planēta savā orbītā. Sfērā atrodas lampas gaismas avots - iebūvēts LED modulis ar efektīvu enerģijas pārveidi, kas nodrošina skaidru un tiešu gaismu. Katrā sfēras galā ir gaismas izvads, kas ļauj gaismai izplūst dubultā spīdumā ar siltu mirdzumu, kas var viegli izgaismot visu telpu. Kad lampas augšējā gaisma nonāk uz horizontālā gredzena, rodas skaists ēnu raksts, kas tiek palielināts uz telpas sienām, piešķirot unikālu aspektu šīs lampas gaismas kvalitātei. Horizontālo gredzenu var regulēt dažādās pozīcijās, ļaujot jums eksperimentēt ar dažādiem izskatiem un mainīt lampas kopējo izskatu. Tas ļauj arī regulēt ēnu rakstu, kad lampa ir ieslēgta, piešķirot gan lampai, gan gaismas rakstu personalizētu izskatu.

Elara Pendant ir pieejams vairākās versijās, izmēros un krāsu variantos. Jūs varat atrast visu skaisto piekariņu kolekciju šeit.