Ar Halo Design Metropole Deluxe sienas lampu katrā telpā ienestu daudzpusīgu apgaismojumu un stilīgu dizainu.

18. jūlijs 2024
Ar Halo Design Metropole Deluxe sienas lampu katrā telpā ienestu daudzpusīgu apgaismojumu un stilīgu dizainu.
Talantīgo dizaineru raksturo spēja radīt izteiksmīgu lampas dizainu ar nedaudzām, rūpīgi atlasītām detaļām. Dizains, kas ar stilīgu vienkāršību un minimālisma precizitāti spēj ienest interjerā personību un raksturu. Dizains, kas šķiet vienkāršs, bet tomēr piesaista uzmanību un atstāj paliekošu iespaidu. Šīs ir īpašības, kas raksturo mūsdienīgo apgaismojuma sēriju Metropole, kuras autodidakts dāņu dizainers Michael Waltersdorff, kurš 1994. gadā, būdams tikai 18 gadus vecs, nodibināja apgaismojuma uzņēmumu Halo Design. Kopš Halo Design dibināšanas Waltersdorffs ir nenogurstoši strādājis, lai radītu skaistus lampu modeļus ar modernu izteiksmi un skandināvu minimālismu kā savu paraugu. Ja jūs interesē citi Waltersdorffa darbi, tos varat atrast šeit.

Skandināvu minimālisms ir Metropole sērijas raksturīga iezīme, kas, kā liecina nosaukums, ir ļoti mūsdienīga un pilsētnieciska. Lampām ir raksturīga neitrāla krāsu gamma un asimetrisks abažūrs, kas nedaudz izplešas uz istabu vērstajā pusē, lai optimāli sadalītu gaismu. Ja vēlaties apskatīt visas šīs sērijas lampas, varat tās atrast šeit.

Metropole sērijas sienas lampas izceļas ar savītiem rāmjiem, kas ikoniskajam dizainam piešķir skaistu akcentu. Gan rāmi, gan abažūru var noliekt, lai ļoti precīzi regulētu gaismas virzienu, padarot Metropole Deluxe sienas lampu par ideālu lasāmvietu. Abažūru var arī novietot pret sienu, lai nodrošinātu harmonisku, netiešu akcenta apgaismojumu. Sienas lampa ir pieejama trīs dažādos izmēros, lai jūs varētu izvēlēties lampu katrai telpai, un tā ir mūsdienīgā melnā krāsā, kas ļauj to viegli integrēt telpas interjerā.

Skaties Metropole Deluxe sienas lampu visās versijās šeit.