Uz dizainu orientēta cepuru lampa no OYOY tagad pieejama kā portatīva lampa

15. jūlijs 2024
Uz dizainu orientēta cepuru lampa no OYOY tagad pieejama kā portatīva lampa
Apgaismes ķermeņu kolekcija "Hatto" sajūsmina visus dizaina cienītājus, jo tā ir stilīga un skaista estētika, pateicoties glītajam dizainam, vienlaikus bagātinot telpu ar patīkamu apgaismojumu. Sērijā ietilpst gan piekaramie, gan galda gaismekļi, un to īpaši raksturo plašs abažūrs, kas arī piešķir sērijas nosaukumu, atdarinot japāņu salmu cepurēm raksturīgo formu.

Galda lampām ir kompakts, cilindrisks pamats, kas piešķir tām sēnei līdzīgu un organisku izskatu, un visām tām ir desaturēta krāsa ar matētu spīdumu, kas nodrošina elegantu pretstatu modernam un minimālisma stilam interjerā. Abažūrs tiešā lejupvērstā gaismā gaismu novirza uz leju, izkliedējot skaistu gredzenu ap lampu un vēl vairāk izceļ skaisto dizainu. Šis akcenta apgaismojuma veids ir lieliski piemērots, lai papildinātu kopējo apgaismojumu telpā, vai tā būtu dzīvojamā istaba vai guļamistaba. Kā glazūra uz tortes, lampa ir aprīkota ar smalkām misiņa detaļām, kas uzlabo lampas estētisko vērtību un piešķir tai pārlaicīgu pieskārienu, kas skaisti papildina moderno un detaļu ziņā samazināto dizaina valodu.

Tomēr tagad šī skaistā lampa ir pieejama arī bezvadu versijā ar iebūvētu LED gaismas avotu un bateriju, lai jūs varētu baudīt lampas gaismu jebkurā mājas telpā. Iebūvētā gaismas intensitātes regulēšanas funkcija ļauj regulēt gaismas intensitāti trīs līmeņos, lai jūs vienmēr varētu nodrošināt piemērotu gaismu jebkurā telpā, jebkurā laikā un jebkurā gadījumā.

Pārnēsājamās galda lampas ir pieejamas četros skaistos krāsu variantos, ko atradīsiet kopā ar visiem pārējiem lieliskajiem OYOY Hatto sērijas modeļiem tiek šeit..