Piešķiriet savam interjeram savu personību un stilu ar krāsainajām neona luminiscences lampām.

11. jūlijs 2024
Piešķiriet savam interjeram savu personību un stilu ar krāsainajām neona luminiscences lampām.
Dāņu dizaina zīmola HAY krāsainās lampas Neon Tube sērijā ar savu krāsaino un svinīgo dizainu, kas piedāvā elastīgu akcentu apgaismojumu un lielisku atmosfēru, piešķir interjeram papildu akcentu. Lampām, kuru pamatā ir pazīstamā luminiscences caurule, ir vienkārša un konsekventa dizaina koncepcija, sākot ar vienkāršo cauruļveida lampas korpusu un beidzot ar spīdīgām neona krāsām, kas imitē luminiscences lampas gaismu. Tomēr gaismas avotu veido iebūvēts LED modulis, kas izstaro gaismas joslu gar visu lampas korpusu, lai uzsvērtu slaido formu, kad lampa ir ieslēgta. Tas tiek darīts, izmantojot tieši kabelim pievienotu slēdzi. Lampu iekrāso krāsaina virsma un tā spīd spožā krāsā, kas uzreiz piesaista skatienu.

Lampas izkārtojuma iespējas ir neierobežotas. Izmantojot kabeli vienā galā, lampu var piekārt pie sienas vai pie griestiem. Varat arī atstāt to stāvus uz grīdas vai novietot zem gultas vai dīvāna, lai iegūtu modernu gaismu, kas izplatās pa visu grīdu. Jebkurā gadījumā jūs iegūsiet pievilcīgu akcenta gaismu ar modernisma piesitienu, ko var integrēt gan krāsainā interjerā, gan neitrālā stilā, kur tā radīs kontrastu un kļūs par uzmanību piesaistošu izteiksmīgu elementu.

Tā kā neona caurule ir pieejama daudzās skaistās, izteiksmīgās krāsās, jūs varat tās arī kombinēt, lai ar skaistajām, plānajām neona gaismām izveidotu individuālus apgaismojuma scenārijus, rakstus vai pat attēlus. Katrs no skaistajiem krāsu variantiem ir pieejams divos dažādos izmēros.

Skatiet tos visus šeit