Tagad Tom Dixon mākslinieciskās lampas ir pieejamas jaunās bezvadu versijās - Bell, Melt un Stone portatīvās galda lampas!

8. jūlijs 2024
Tagad Tom Dixon mākslinieciskās lampas ir pieejamas jaunās bezvadu versijās - Bell, Melt un Stone portatīvās galda lampas!
Toms Diksons ir pasaulslavens interjera dizainers, kas pazīstams ar savām ekskluzīvajām lampām unikālā izteiksmē ar īpašu māksliniecisku piesitienu. Tāpēc esam ļoti priecīgi prezentēt Diksona skaistos mākslas darbus jaunās pārnēsājamās versijās, kas veicina praktisku un elastīgu apgaismojuma risinājumu ikdienā, vienlaikus paužot to pašu radošo dinamiku, kas redzama visās attiecīgo sēriju lampās. Ar Bell, Melt un Stone kā pārnēsājamām galda lampām jūs iegūstat praktisku dekoratīvās mākslas darbu, ko varat baudīt gan iekštelpās, gan ārā.

Visas trīs galda lampas ir bezvadu dizainā ar komplektā iekļautu lādētāju, kas var atkārtoti uzlādēt iebūvēto LED gaismas avotu, lai pēc pilnīgas uzlādes tas spīdētu 9-10 stundas. Gaismas avots ir ekranēts, lai nodrošinātu maigu un neapžilbinošu gaismu, kas brīnišķīgi izstaro trīs skaistos dizainus, kuri veido mākslas darbu gan ieslēgti, gan izslēgti.

Galda lampas ir daļa no Melt, Bell un Stone sērijas, kurā ietilpst dažādu veidu lampas ar vienu un to pašu skaisto dizainu. Tāpēc ir viegli kombinēt katras sērijas lampas, lai radītu saskaņotu un ekskluzīvu apgaismojuma koncepciju.

Skatieties skaistās portatīvās lampas šeit