Pasaules klases spāņu dizains: mēs atzinīgi vērtējam daudzos skaistos Aromas del Campo izstrādājumus!

27. jūnijs 2024
Pasaules klases spāņu dizains: mēs atzinīgi vērtējam daudzos skaistos Aromas del Campo izstrādājumus!
Veikalā ir nonācis jauns, svaigs zīmols ar radošu pieeju dizainam: Aromāti del Campo no Valensijas. Uzņēmuma vēsture aizsākās 1986. gadā, kad tā dibinātāji specializējās potpourri un citu aromātisko produktu ražošanā, kas uzņēmumam deva nosaukumu, kādu tas nes vēl šodien. Pēc dažiem gadiem uzņēmums sāka ražot stikla galda lampas ar kaltētiem ziediem, kas kļuva par atspēriena punktu īstam piedzīvojumam burvīgajā dizaina lampu pasaulē. Aromas del Campo koncentrējas uz funkcionāliem un tehnoloģiski efektīviem dizainparaugiem par pieejamu cenu, un bieži vien lampu funkcionalitātē ir iekļauta arī aptumšošana. Galvenie materiāli, ko izmanto zīmola dizainā, ir stikls un metāls, kas veido skaistu savienību, kuras rezultātā tiek radīti eleganti un mūžīgi dizaini. Tomēr vairākos zīmola izstrādājumos izmantots arī koks, akmeņi un marmors.

Aromas del Campo lampas raksturo īpaša graciozitāte, ko daļēji nodrošina klasiski dizaina elementi, piemēram, tekstila vai opāla stikla abažūri, vienkārša ģeometrija, apaļas formas un skaisti viena un tā paša dizaina elementa atkārtojumi vienā lampā, kas palīdz katrai lampai piešķirt vienotu izteiksmi. Vairākas lampas ir daļa no lielākām kolekcijām, piemēram, Abbacus un Elma sērijām, tāpēc tās ir pieejamas vairākās versijās, krāsu variantos un lampu tipos. Stils bieži vien ir vienkāršs formas, krāsas un materiālu sastāva ziņā, sliecoties uz pārlaicīgu izteiksmi ar nelielu minimālisma piegaršu. Viens no galvenajiem zīmola autoriem ir apgaismojuma dizainers Pepe Fornas, kurš ir daudzu Aromas del Campo izstrādājumu autors. Visas skaistās Fornasa radītās lampas varat apskatīt pat šeit.

Aromas del Campo piedāvā brīnišķīgu, stilīgu dizainu buķeti ar ekskluzīvu izskatu par cenu, ko var atļauties ikviens. pilnu Aromas del Campo lampu klāstu atradīsiet šeit.