Brīnišķīga skandināvu dizaina apvienība ar klasiskiem akcentiem - laipni aicināti Bloomingville veikalā!

24. jūnijs 2024
Brīnišķīga skandināvu dizaina apvienība ar klasiskiem akcentiem - laipni aicināti Bloomingville veikalā!
Mēs ar prieku pievienojam mūsu interneta veikalam dāņu Bloomingville daudzos skaistos lampu dizainus. Dizaineru zīmola pievilcīgās lampas un mājas aksesuāri gadu gaitā ir nonākuši daudzās mājās, jo tie kļūst arvien populārāki. Uzņēmumu Bloomingville, kas dibināts 2000. gadā, ir vadījusi spēcīga aizraušanās ar ziemeļvalstu dizainu un dzīvesveidu, kas izpaužas elegantu dizainu kolekcijās.

Skandināvisks, mūsdienīgs dizains ar klasisku ievirzi


Bloomingville dizains ir uzreiz atpazīstams pēc veiksmīgā modernā ziemeļnieciskā stila, detalizētu siluetu un minimālisma formu apvienojuma ar klasiskām līnijām, mūžīgām krāsu kombinācijām un elegantu šūpošanos, kas raksturo tradicionālo dizaina meistarību skaistajā lampu dizaina pasaulē. Vienlaikus šis zīmols piedāvā arī daudz bohēmas iedvesmotu dizainu, tostarp daudzus pinamo lampu dizainus, kas veidoti brīvākā, dabiskā stilā, kas palīdz padarīt dzīvojamo istabu mājīgāku.

Iedvesmojoši papildinājumi vecajiem favorītiem


Kad 2014. gadā Bloomingville iegādājās Regent Holding, zīmols paplašinājās un radīja daudz jaunu iespēju papildināt savu stilīgo dizainu repertuāru. Bloomingville tagad kļuva par vairāku zīmolu māju, tostarp 2018. gadā tika laista klajā Radošā kolekcija. Šī jaunā līnija ir vērsta uz izgudrotiem un inovatīviem dizainparaugiem, kas radoši pārveido ierastās iekštelpu lampas. Ar tik daudzām iespējām Bloomingville piedāvā dizainu jebkurai gaumei un jebkuram interjeram.

Pazīstiet pilnu Bloomingville lampu klāstu šeit