Stilīgs apgaismojums katrā stūrī ar Halo Design lustru Atom

20. jūnijs 2024
Stilīgs apgaismojums katrā stūrī ar Halo Design lustru Atom
Ja meklējat efektīvu apgaismojuma modeli, kas izdzēsīs ēnas no stūriem, vēlams modernā, stilīgā un praktiskā dizainā, kas ir gan elastīgs, gan funkcionāls, esat nonācis īstajā vietā: Skaistā Atom sērija no dāņu dizaina zīmola Halo Design piedāvā neierastu apgaismojumu. Sērija sastāv no lustrām netradicionālā dizainā, kas interjerā ievelk svaigu elpu. Apgaismes sērijas nosaukuma iedvesmu ātri vien atklāj atjautīgā sfērisko stikla abažūru kompozīcija uz slaida metāla karkasa, padarot kopējo konstrukciju līdzīgu molekulai. Vairāki gaismas avoti nodrošina tālejošu gaismu lielā platībā, un intriģējošā konstrukcija mudina novietot lampu telpas centrā, ļaujot izpausties skaistajam gaismas efektam un dizainam.

Lustra Atom ir pieejama vairākās dažādās formās, izmēros un krāsu variantos ar 6-8 gaismas avotiem. Jūs varat izvēlēties dažādus matēti melnus vai spīdīgus misiņa zelta rāmjus un to abažūrus ar dzintara zelta nokrāsu, kas nodrošina siltu gaismas mirdzumu, dūmu pelēkos toņos, kas nodrošina izkliedētāku gaismu, un opālbaltos toņos, kas nodrošina maigu, vienmērīgu un neapžilbinošu apgaismojumu.

Skaties visas lustras Atom šeit

Atom sērija sastāv ne tikai no lustrām, bet ir daļa no lielākas apgaismojuma sērijas, kurā ietilpst arī grīdas, sienas, galda un griestu gaismekļi ar tādu pašu dizainu un atbilstošu krāsu gammu, kas ļauj gaismekļus viegli kombinēt dažādos veidos. Visu Atom sēriju varat atrast šeit