Krāsa un skandināvu dizains apvienojas jaunajā zviedru dizaineru zīmolā Swedish Ninja

8. jūnijs 2024
Krāsa un skandināvu dizains apvienojas jaunajā zviedru dizaineru zīmolā Swedish Ninja
Ar savu mūžīgi izgudroto pieeju skandināvu interjera dizainam un acīmredzamo tieksmi pēc spilgtām un izteiksmīgām krāsām, kas reti sastopamas mūsdienu dizainā, Swedish Ninja ir iekarojis skandināvu dizaina skatuvi. Stāsts aizsākās 2010. gadā, kad zviedru dizainere Marija Gustavsone vēl strādāja kā ārštata dizainere, izstrādājot mēbeles un interjera priekšmetus citiem uzņēmumiem. 2016. gadā uzņēmums sāka tirgot savus produktus. Šodien Swedish Ninja tiek izplatīti pārējā Eiropā, Austrālijā un ASV, kā arī daudzos starptautiskos tiešsaistes mazumtirgotājos.

Oriģinalitāte, autentiskums un cieņa pret vietējo dizaina amatnieku meistarību ir visu Swedish Ninja dizainparaugu pamatā. Zīmols arī cenšas samazināt oglekļa dioksīda emisiju, kas izpaužas kā kvalitatīvu materiālu izmantošana, lai pagarinātu visu dizainu kalpošanas laiku, un vietējā ražošana Smolendā, Zviedrijā - apgabalā, kas ir pazīstams ar prasmīgu skapju izgatavošanu un kurā dzīvoja gan Pipi Garais zeķēns, gan Swedish Ninja dibinātāja Marija Gustavsone. Iedvesmojoties no Astridas Lindgrēnes slavenās bērnu grāmatu varones, neatkarīgas un atjautīgas sievietes iemiesojuma, Marija Gustavsone nodibināja savu dizaina uzņēmumu, kura izpilddirektore un vienīgā īpašniece viņa ir vēl šodien.

Uzņēmuma Swedish Ninja raksturīga iezīme ir veiksmīga savienība starp vienkāršību un stingrību, kas raksturīga skandināvu dizainam, un Gustavsones prieku par krāsām, kas izstaro katru Swedish Ninja izstrādāto produktu. Visi viņu darbi ir pieejami arī plašā krāsu gammā, tāpēc, pasūtot zviedru dizaina uzņēmuma izstrādājumus, jums nav jāietekmē sava iecienītākā krāsu gamma.

Swedish Ninja jau ir izveidojuši daudzas skaistas lampu kolekcijas, kuras jūs varat atrast tieši šeit.

Zviedru dizaina zīmols pārdod arī interjerus, kas sastāv no skaistiem un praktiskiem mājas dekora priekšmetiem. Skatiet tos visus šeit..