Uz dizainu orientēts apgaismojums jebkurā telpā ar Baroni galda lampas jauno portatīvo versiju

30. maijs 2024
Uz dizainu orientēts apgaismojums jebkurā telpā ar Baroni galda lampas jauno portatīvo versiju
Skaistam un stilīgam apgaismojumam nevajadzētu aprobežoties tikai ar vienu telpu. Tāda bija ideja, kas radīja jauno Baroni sērijas papildinājumu - Baroni pārnēsājamo galda lampu, kuras bezvadu dizains, ūdensizturīgais gaismeklis un ar akumulatoru darbināmais gaismas avots ir piemērots neskaitāmām telpām un kontekstiem. Lampa ir dāņu dizainera Michael Waltersdorff un apgaismojuma ražotāja Halo Design auglīgas sadarbības rezultāts. Waltersdorff jau ilgu laiku sadarbojas ar Halo Design, lai radītu skaistus lampu modeļus ar modernu izteiksmi un skandināvu minimālismu kā savu paraugu. Ja esat ziņkārīgs par citiem Waltersdorffa darbiem Halo Design, tos atradīsiet tieši šeit..

Pateicoties tā IP44 klasei, Baroni Portable var izmantot arī ārpusē uz balkoniem un terasēm vai mitrās telpās, piemēram, vannas istabas vai pagraba logu padziļinājumā. Lampai ir iebūvēta aptumšošanas funkcija, kas ļauj regulēt spilgtumu, lai nodrošinātu piemērotu apgaismojumu jebkurā laikā un gadījumā, un akumulatora darbības laiks ir 8-16 stundas atkarībā no izvēlētā spilgtuma.

Galda lampa ir daļa no veselas kolekcijas, tāpēc skaistais dizains ir pieejams kā galda lampa (parastā vai bezvadu), griestu lampa, stāvlampa un piekaramais gaismeklis dažādos izmēros un krāsās, lai jūs varētu izvēlēties tieši jūsu vajadzībām un stilam atbilstošu modeli. Visiem sērijas gaismekļiem kopīgs ir skaistais opāla stikla abažūrs un unikālās detaļas no slīpēta metāla, kas piešķir gaismekļiem klasisku un pārlaicīgu izskatu, kas būs piemērots jūsu interjera dizainam vēl paaudzēm ilgi.   Augstas kvalitātes opāla stikla abažūrs nodrošina arī izkliedētu, ērtu un neapžilbinošu gaismu, tāpēc ar Baroni lampu varat būt droši par efektīvu un dekoratīvu apgaismojumu. Visu Baroni klāstu atradīsiet šeit