Izbaudiet brīvību ar bezvadu brīnumu Bon Jour Unplugged no Flos!

25. maijs 2024
Izbaudiet brīvību ar bezvadu brīnumu Bon Jour Unplugged no Flos!
Bon Jour Unplugged ir ikoniskās lampu kolekcijas bezvadu versija, ko Philippe Starckprojektējis Flos. Šī lampa ir ne tikai stilīga un viegla, bet arī tehnoloģiski progresīva, pateicoties revolucionārajai Edge Lighting tehnoloģijai, kas nodrošina vienmērīgu un ērtu gaismas sadalījumu.

Iedomājieties lampu, kas seko jums visas dienas garumā - no pirmās rīta gaismas līdz vakara relaksējošai atmosfērai. Bon Jour Unplugged ir jūsu pastāvīgais sabiedrotais neatkarīgi no tā, vai strādājat pie rakstāmgalda, omulīgi iekārtojaties viesistabā vai baudāt vasaras vakaru uz terases. Šī daudzpusīgā lampa ir izstrādāta tā, lai pielāgotos jūsu vajadzībām un apkārtējai videi, padarot to neaizstājamu jebkurā situācijā.

Komplektā iekļautais lādētājs ļauj lampu pilnībā uzlādēt tikai trīs stundu laikā, lai jūs atkal ātri varētu baudīt tās gaismu. Maksimālā spilgtumā lampa var spīdēt iespaidīgas sešas stundas, tāpēc tā ir ideāli piemērota gan īsām, gan garām situācijām. Ar intuitīvo optisko dimmera slēdzi uz lampas pamatnes varat viegli regulēt spilgtumu no 10 % līdz 100 % un izvēlēties no četriem dažādiem intensitātes veidiem. Tas ļauj jums izveidot ideālu apgaismojumu jebkuram gadījumam, neatkarīgi no tā, vai tā ir spilgta gaisma lasīšanai vai maiga gaisma atpūtai.

Bon Jour Unplugged ir aprīkota ar modernu MicroUSB-C interfeisu, kas nodrošina bezvadu darbību ar akumulatora darbības laiku no 6 līdz 24 stundām atkarībā no spilgtuma. Tas padara to ne tikai ērtu, bet arī elastīgu, tāpēc to var ņemt līdzi jebkurā vietā mājās vai pat ārpus tām. Lampa un tās piederumi ir pieejami dažādās apdari un krāsās, lai jūs varētu izveidot lampu, kas atspoguļo jūsu personīgo stilu un lieliski iederas dažādās telpās un noskaņās jūsu mājās. Pievienojot vairāk vainagu, jūs varat viegli mainīt lampas izskatu un radīt jaunu atmosfēru, kas atbilst jūsu noskaņai un interjera stilam.

Bon Jour Unplugged nav tikai lampa - tas ir vērtīgs mazs draugs, kas jūsu dzīvē ienes gaismu un eleganci. Šī lampa, ko ar rūpību un precizitāti izstrādājis pasaulslavenais dizainers Filips Starks, garantē gan augstu kvalitāti, gan estētisku skaistumu. Izgaismojiet savu ikdienu ar lampu Bon Jour Unplugged, kurā elegance satiekas ar funkcionalitāti, un izbaudiet atšķirību, ko rada tikpat skaista un praktiska lampa.

Skaties visas Bon Jour Unplugged lampas no Flos šeit

Oriģinālais FLOS teksts FLOS STORIES