Iedodiet dzīvību un prieku mūsdienīgos interjeros ar jaunajām krāsainajām stikla lampām no Cozy Living.

13. maijs 2024
Iedodiet dzīvību un prieku mūsdienīgos interjeros ar jaunajām krāsainajām stikla lampām no Cozy Living.
Daudziem mūsdienu modernajiem apgaismes ķermeņiem ir raksturīga minimālisma stingrība dizainā un vienkrāsainas krāsu shēmas neitrālos toņos. Tas veicina tīru un svaigu interjera izskatu, taču ātri vien var radīt sajūtu, ka interjers ir auksts un bezpersonisks. Cozy Living apgaismojuma meistari vēlas to mainīt un ir radījuši skaistu piekaramo gaismekļu un galda lampu sēriju ar modernu izskatu, bet ar brīnumainu prieku par krāsu un rotaļīgu rakstu, kas interjerā ienes dzīvību un personību.

Šīs lampas Cozy Living ir dāņu dizaina uzņēmuma Bahne, kas ir pazīstams ar savām skaistajām galda lampām un īpaši mīl stiklu kā dizaina materiālu, radījis dāņu dizaina uzņēmums Bahne. Tā kā lampas ir izgatavotas no mutes pūta stikla, nav divu vienādu lampu. Katrai lampai ir sava izteiksmība, un arī stikla krāsa ir unikāla, jo stikls tiek iekrāsots, pirms tas tiek iepūsts veidnē. Tāpēc stikls var atšķirties arī pēc biezuma. Stikla materiāls efektīvi izlīdzina gaismu, lai tā spīdētu bez atspīdumiem un vienmērīgi uz visām pusēm. Kad gaisma ir ieslēgta, krāsa un svītru raksts izceļas vēl vairāk, skaisti izceļot dizainu un padarot to par neatņemamu interjera apdares sastāvdaļu.

Tā kā vienādi krāsu salikumi atkārtojas, jūs varat viegli kombinēt piekaramos un galda lampas, lai piešķirtu stilu un saskaņotību savai apgaismojuma koncepcijai.

Skaties visus Cozy Living sveces un galda lampas ar svītrām šeit.